tisdag 1 mars 2011

Vecka 9

Nu var det längesedan vi skrev igen. Har fortfarande inte fått in det i rutinerna ;0)

Idag har vår Elsa börjat hos oss, Elsa fyller fem år i år och vi hälsar henne hjärtligt välkommen och vi tycker det är så roligt att hon börjat hos oss.

Idag började också lite bygge på vår gård. Under denna veckan och möjligtvis nästa vecka, kommer vår sandlåda precis utanför Humlan göras om helt och hållet. Vi är väldigt glada att få följa bygget från allra första parkett ;0) Jag kommer försöka följa bygget på bloggen med hjälp av bilder, så ni också kan följa med oss här.

Måste tyvärr skriva om lite tråkiga saker, men det känns nödvändigt. Om någon i er familj har kräksjukan är det väldigt viktigt att barnen stannar hemma om man har möjlighet, för att inte sprida det vidare på förskolan. Vi spritar barnen varje dag och är ytterst noga med handhygienen för att förhindra spridningen. Vi är även ute så mycket vi bara kan för att förhindra spridningen så gott det går. Jag har hört av vissa som pratat med sjukvårdsupplysningen att inkubationstiden (tiden från det att man blivit smittad tills den bryter ut) kan vara upp till en vecka. Vi gör allt vi kan för att stoppa spridningen och vi behöver därför er hjälp också!

Ha en fortsatt bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar