fredag 18 februari 2011

Fredag

Oj så lite vi har bloggat denna veckan. Tiden har sprungit iväg och tiden till bloggning har försvunnit helt denna veckan. Lovar att bättra mig ;0)

Det har hänt så mycket denna veckan. 05:orna har startat med svenska och matteverkstaden, efter röstning bland barnen kommer vi heta Skattkammargruppen. Vi kommer träffas varje tisdag och det är fröken Malin från Humlan och fröken Marie från Fjärilen som kommer ha denna gruppen. Vi har denna veckan pratat om vad matematik är, det är ju faktiskt inte bara siffror ;0) Vi pratade om olika former som man också kan kalla "geometri", formerna vi pratade om var rektangel, kvadrat, cirkel och triangel.

Våra 06:or träffas samtidigt med Anette och Karolina och denna veckan har dem börjat med att måla jättefina målningar som hänger ute i hallen, de fick hitta på själva vad dem ville ha på sina konstverk.

I onsdags fortsatte vi lyssna på Snick och Snack, nästa onsdag ska vi lyssna på den allra sista delen i sagan. Spännande hur den slutar!

I torsdags gick Anette och Karolina iväg med 05:orna, både fjärilarna och humlorna till lekplatsen borta mellan Nordmannavägen och Leifsväg. Dem lekte på lekplatsen och lekte roliga lekar tillsammans.

06:orna var kvar med mig Malin och läste en siffersaga och sen smög vi in till fjärilarna för att leka lite i deras koja och leka dem dem barnen där inne.

Idag är det fredag och denna veckan får Ugglis följa med Samuel hem och förra helgen var han hemma och myste med Arvid.

Vi önskar alla som ska vara lediga nästa vecka en trevlig semester och jag återkommer kanske med lite skrivande nästa vecka!

Ha en underbar helg!

1 kommentar:

  1. Härligt att läsa! Nog för att jag vet att ni har det bra, men detaljer får jag inte alltid ur sonen! Kram på er!

    SvaraRadera