måndag 31 januari 2011

Måndag igen!

Hoppas alla haft en underbar helg!

Idag blev vi inte många barn. Så det har varit en mysdag med pyssel och byggning av kojor.

Vi håller även på att fixa ett matte/siffer rum. Vi har en massa nya material som vi fröknar ska få ihop och bestämma med barnen hur vi ska ha dem. Väldigt spännande att få följa hur dem tänker!

Vi har numera en kalender som ligger i hallen, denna är till för er föräldrar att skriva i om det finns avvikelser i barnens hämtningar/lämningar samt om någon annan ska hämta banrnen. Detta för att hjälpa oss pedagoger att komma ihåg, svårt ibland om det händer många saker samtidigt och vi glömmer skriva det i vår egen kalender.

På måndag i vecka 6 börjar vi med gymnastik. Vi kommer gå till gympasalen varannan vecka och behöver då bara ha gympaskor med oss. Vi kommer inte byta om och duscha då det tar för mycket tid av vår gympatid. Så ni behöver endast lägga ett par gympaskor eller plastisock i barnens fack, dessa kan ligga kvar så behöver ni inte komma ihåg det varannan vecka. Vi kommer de udda veckorna ha utegympa eller utedag precis som har haft innan.

Vi har just nu svinkoppor på avdelningen, så vi ber er vara väldigt uppmärksamma på era barn. Så vi slipper att det sprids. Gå gärna in här och läs mer om svinkoppor:

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Svinkoppor/

Vet inte om ni har sett det men till höger i vår blogg ligger några länkar till bla. enhet Bjärehovs hemsida och de väldigt omtyckta färgläggningssidorna som barnen älskar. Lägger idag in ännu en ny favorit!

Ha en bra början på veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar